How to Top Up Diamonds in Hago Games via CODASHOP Indonesia

The easiest way to add a diamond balance to a hago game is to buy it directly in the hago application, if you have a google play balance connected to a visa / mastercard card.
however, most in Indonesia who play this game complain that they don't have a credit card, then how do you buy diamonds? you can with redeem beans, but if you don't have one?
well the solution is:

You can top up diamonds by buying at CODA SHOP.

with codashop you can easily make purchases and payments, because there are many payment methods available through GOPAY / OVO or bank transfers. you can even buy this diamond balance using your cellular credit. and the cool thing is you don't need to pay admin fees.
If you buy a Google Play balance for IDR 20K, you will usually pay IDR 27K. but in codashop, the IDR 20K price is still IDR 20K

Okay back to the topic, this is the steps to buy diamond diamond using cellphone balance, in this example I use XL balance

1. Open Coda Site:
www.codashop.com then select hago or if you want to go straight please click this
https://www.codashop.com/id/hago


Once open, please note, here you need your ID number from Hago.
how to see the ID number hago is by looking at the profile.


well if you have got the ID number, please go back to the codashop topup page.
1. Enter your ID number
2. Select the number of topup you will do
3. Select the payment method
4. continue to the payment process

check first, whether it is correct to top up a number of diamonds to the account that will be pushed.
if it's right to eat further
click the continue button, now if the form will appear to enter the cellphone number that will be used to pay the bill. make sure there is enough balance in the cellphone number used.
well after you enter your cellphone number, the codashop will send the OTP code for payment verification.
please check your cellphone!
FOR example only, random OTP code ya

Well, if you already know the OTP code, please go back to the codashop page and enter the OTP code.

okay if so, if your cellphone balance is sufficient, it will automatically be deducted by the amount of the bill. You will get an SMS confirmation and also a balance purchase notification email.
please check in your hago wallet, has your diamond balance been filled properly?

easy, how do you fill the hago diamond via coda :)


note:
cara topup isi ulang berlian diamond hago menggunakan pulsa AXIS XL 3 TRI INDOSAT M3 TELKOMSEL SIMPATI AS tanpa kartu kredit, promo isi ulang saldo game codashop

Related Posts:

Kosakata di Hago BPJS/ PARKUN/ BAPUK artinya apa?

Wah, lagi bingung bikin konten bahasa inggris haha, ya udah kali ini saya bikin konten berbahasa Indonesia saja, ini adalah pengalaman pribadi orang tua yang ngikut nimbrung main gamenya anak kekinian alias people jaman know.
Sudah sekitar 4 bulan ini saya bergabung di hago, bukan untuk bermain game,tetapi bergabung di chatroom,yang belum tahu tentang chatroom hago, bisa baca artikel saya yang berjudul Hago, The Trending Game that You Must be Tried.
Nah kali ini, saya akan membahas mengenai bahasa-bahasa yang sering digunakan didalam chatroom tersebut:

BPJS (Betapa Pending Jaringan Saya)
Artinya: ungkapan ini sering diucapkan ketika jaringan yang dipakai kurang baik, sehingga menyebabkan suara terputus-putus atau gagap.

BAPUK
Adalah hampir seperti BPJS, biasanya digunakan untuk menjelaskan sesuatu yang rusak atau jelek

BINGGO / BINGO
maksudnya adalah untuk menyatakan arti "banget / bingit", ini modifikasi dari kata banget

PARKUN (Parkir Akun)
artinya semacam AFK (away from keyboard) jadi akun tersebut ada didalam room namun pemiliknya sedang tidak mengelola akun itu.

BRB (Be Right Back)
Merupakan akronim yang artinya benar kembali yang mana akan segera kembali

HOST
adalah orang yang memiliki room, semacam superadmin dengan hak akses penuh,biasanya dibantu oleh co-host

Tiket Jalan Jalan 15 Abad
Ini adalah istilah untuk akun yang di keluarkan dari room, faktanya adalah 15 menit, namun biasa dikata 15 abad.
kenapa begitu? karena hago sendiri, kalo banned akun gak main-main, malah asli 100 ABAD

Diamond / DM/ Berlian
Ini adalah uang yang digunakan didalam  hago, bisa untuk membeli GIFT/ hadiah yang digunakan untuk menaikkan CHARM/KARISMA dari penerima gift

GIFT
adalah hadiah virtual yang bisa dibeli dengan DM,harga gift ini bervariasi mulai dari gratis (hati) atau 1 DM (permen/bunga) hingga 3999 rocket cinta.

KARISMA/CHARM
adalah poin di HAGO yang menyatakan popularitas akun tersebut, charm ini bisa naik otomatisdengan menerima gift. charm hanya berlaku 7 hari, setelah itu akan hangus.

SNIPPER
ini adalah istilah untuk para akun yang sukanya "ngerusuh" biasanya mereka akan melakukan memancing keributan dan me-report akun yang terpancing sehingga mereka kena banned.

BANNED/SUSPEND
akun yang di bekukan oleh hago karena dianggap melanggar aturan-aturan yang diberikan oleh hago.

COTBA
merupakan modifikasi dari kata bacot, sebutan untuk orang yang banyak bicara

DAFUQ
singkatandari apa yang FVCK / KASAR atau sama saja dengan kata ADUH /ASEM

BDMT/ DOMAT/DAMAT
artinya adalah perpendekan dari kata BODO AMAT

DANTA
merupakan bahasa betawi yang memiliki arti jelas / benar

DEMPA ADA
singkatan dari "DEMI APA"

GABUT
merupakan singkatan dari gaji buta/ ngga ada gawe/ bosen

KAMSEUPAY
sebutan untuk orang yang suka kampungan, singakatan dari kata kampungan ya udik payah

KZL
ini berarti kesal

LOL
nah ini yang sering jadi masalah arti kata LOL bukan TOLOL, namun Laugh of Loud = Tertawa Terbahak bahak

Mager
adalah kependekan dari males gerak

MODUS
sebutan utnk orang yang memiliki niat lain dibalik perbuatannya. dalam peribahasa juga ada "ada udang dibalik bakwan"

PALBIS
kependekan dari kata "PALING BISA"

TYPO
arti kata typo ini adalah potongan dari kata typography yang salah alias salah ketik

WOLES
makna dari woles adalah SELOW atau santai

SANS
makna nya sama dengan WOLES


Sebenarnya masih banyak lagi kata kata gaul people jaman now.
Oke segitu dulu, nanti kalo ada lagi saya tambahkan lagi, semoga bermanfaat menambah pengetahuan dan wawasan kita semua hahaha


note:
kosakata bahasa gaul kekinian terbarum, arti kata parkun , bpjs, bapuk,adalah

Related Posts:

Easy Way to Create Anime Characters Without Corel Draw

Hi Oci Friend ..
this time we will provide a few easy tips and tricks for creating Japanese anime / cartoon characters. I found an application that can be said to be unique. this application is able to make us to create a separate anime character, of course through the template that has been provided. in this case, we do not need special skills especially corel draw / Adobe Photoshop and so on. to make anime characters just click.

If you want to download, please click the link below:
download here

This application doesn't know where it came from, for sure, the letters used are not regular Latin letters, so it's hard to read hehe.
but take it easy, this application is very easy to use even though we can't read the information. We can try the functions one by one.

in this application only templates for female characters are provided, here there is no template for male characters. Then what are the uses of this application?
from the results of the characters we make, we can use them as profile photos or avatars in game / chat groups and so on. without having to make it difficult from the start.

The following is an explanation of the functions in the application:



Related Posts: